Blanding av avrettingsmasse!


Konstruert spesielt for å tilberede og samtidig fordele flytende avrettingsmasser. I kombinasjon med støvsugerer den ideell til bruk i rom der man ønsker å arbeide støvfritt.

Blanding av avrettingsmasse går som en drøm!

Collomix LevMix ColloMatic® Flytmikser 75L er konstruert spesielt for å tilberede og samtidig fordele flytende avrettingsmasser. I kombinasjon med støvsugerer den ideell til bruk i rom der man ønsker å arbeide støvfritt. 

Den ferdigblandede avrettingsmassen kjøres med LevMix direkte til det stedet hvor den skal brukes. Ved hjelp av tippeanordningen og helletuten kan sparkelmassen helles ut nøyaktig på rett stedog doseres i presis mengde.

Når selvutjevnende avrettingsmasser skal fordeles over store gulvflater klargjøres og transporteres ofte materialet med kontinuerlige blandere og sparkelpumper. På mindre byggeplasser er som regel dette ulønnsomt for håndverkeren. Kostnadene for transport og rengjøring av anlegget står ikke i forhold til resultatet, og tidvis er ikke en pumpe tilgjengelig. I slike tilfeller benyttes det ofte håndholdte mørtelrørere, og resultatet er ofte en løsning som ikke er økonomisk forsvarlig, for alt etter hvor stor jobben er, er en arbeider hele tiden opptatt med kun å blande og klargjøre materialet.

I stedet for å måtte blande enkeltsekker, kan man arbeide med tre ganger samme mengde om gangen. Maskinens spesielle blandeverktøy sørger for en rask og spesielt grundig gjennomblanding. Høy skjærkraft sørger for at blandingen av pulver og vann løses grundig opp, og gir en intensiv og gjennomgående befukting av materialet.  Det gjør arbeidet lettere, og ønsket kvalitet er garantert.

Det at LevMix er så mobil, letter arbeidet på byggeplassen enormt. Man kan blande materialet nær bruksstedet, og en eneste person kan fordele massen, uten særlig fysisk anstrengelse. Man slipper å dra på tunge bøtter, noe som er veldig avlastende for rygg og armer.

 

Fordeler:
- For selvutjevnende avrettingsmasser og flytmasser. Ideell for flis- og gulvleggere.
- Effektiv blandevisp hindrer klumpdannelse; alt materialet gjennomblandes uten sedimentering på bunnen.
- Enkel og praktisk i bruk, og alltid tilgjengelig når du trenger den.
- Kort miksetid og høy kost/nytte faktor. En halvering av blandetid i forhold til manuell blanding.
- Robust, kompakt og manøvrerbar; 4 solide transporthjul og balansert konstruksjon.
- Ikke lenger behov for å bære tunge bøtter.
- Svært økonomisk.
- Enkel å rengjøre.

Spesifikasjoner:
Kapasitet bøtte: 75L
Blandekapasitet: 55L / 3 sekker
Effekt: 1600W / 230V
Blandehastighet: 410rpm
Størrelse: 72x52x117cm
Vekt: 42kg

 

Når det handler om blanding – Tysk anerkjent og bevist kvalitet.


Se våre produkter fra Collomix »