Nyhet fra Rokamat!


En skjæreanordning som kan kutte nesten alle isolasjonsmaterialer: Tigris. Takket være batteridriften (CAS-kompatibel) kan du glede deg over kabelfritt arbeid.

Den unike diamantskjæretråden kutter polystyren, Styrodur, mineralull (stein- og glassull), hampfiber og gipsplater, luftbetong, Multipor mineralisolasjonsplater og mange andre materialer på få sekunder. I Tigris 850-varianten kan paneler med en lengde på opptil 850 mm og en tykkelse på 340 mm kuttes.

Ved å trykke på knappen starter skjæretråden umiddelbart og umiddelbart etterpå skjærer den enkelt gjennom det påførte materialet. Skjæretråden kan enkelt byttes uten ekstra verktøy.

Konstruksjonen laget av aluminium av høy kvalitet minimerer ikke bare totalvekten, men garanterer også maksimal stabilitet og langvarig kvalitet. Det robuste huset beskytter batteriet og motoren på best mulig måte.

En uendelig variabel vinkeljustering tillater skråkant, kile og miterkutt. De tilsvarende innstillingene kan gjøres så enkelt som mulig.

Den sidemonterte avsugsenheten reduserer støveksponeringen under arbeidet til et minimum, noe som bidrar til et rent arbeidsmiljø.

Enheten kan enten settes opp frittstående eller monteres på et stillas etter at stativet er brettet. Sistnevnte gir optimal plassbesparelse, noe som er høyt verdsatt når du arbeider med stillas.

En batterilading (18 V / 5,2 Ah) tilsvarer en kjøretid på opptil 19 minutter og er tilstrekkelig for omtrent 200 kutt ved 5 sekunder per kutt.

Se produktark her

Tysk leverandør av maskiner for nybygg og rehabilitering. Ergonomiske maskiner for oppgaver som sliping, betongglatting, etterbehandling av betong og puss. 


Se våre produkter fra Rokamat »