Ny hodelykt fra Scangrip!


HEAD LITE-hodelykt er utviklet for å gi deg godt arbeidslys. Sammenlignet med den første generasjonen, er HEAD LITE blitt oppgradert med den svært effektive COB LED-teknologien som sikrer særdeles god belysning av arbeidsområdet.

Den er også oppgradert med en trinnløs dimmerfunksjon i området 10% til 100% som lar deg enkelt justere lysutbyttet til arbeidsoppgaven. Hodelykten er vanntett med en IP54-klassifisering.

Berøringsfri sensor

HEAD LITE-lyskasteren har en berøringsfri sensorfunksjon som gjør det enkelt å slå av / på lampen ved bare å vifte foran frontlykten. På denne måten kan du aktivere lampen med tykke hansker og unngå å berøre bryterknappen med skitne hender. For å unngå utilsiktet aktivering, må du aktivere sensoren med en dobbel bevegelse. Hvis du vil spare batterikapasitet, kan du enkelt slå på lampen bare når det er nødvendig med sensorfunksjonen. Det kan også være en fordel å slå av lampen for å unngå å blende kolleger i nærheten.

2-i-1 lysfunksjon

Den ladbare HEAD LITE er designet for å gi optimal arbeidslysbelysning med 2 forskjellige lysfunksjoner i en: en strålingsvinkellampe som lyser hele arbeidsområdet og en fokusert strålevinkel for inspeksjon eller bruk på lang avstand. Lampehodet justeres enkelt for å oppnå optimal arbeidsbelysningsvinkel.

Se produktet

Arbeidslamper som er kjent for sin høye kvalitet, med et forhold mellom pris og kvalitet som regnes som markedets beste.


Se våre produkter fra Scangrip »