360 ° Arbeidslys med utskiftbart batteri!


Vi utvider vårt utvalg av arbeidslys med utskiftbare batterier med det nye svært effektive AREA 10 SPS-arbeidslyset, som gir høy fleksibilitet og ubegrenset tilgjengelighet til lys i løpet av arbeidsdagen.


AREA 10 SPS gir et diffust og jevnt lys opp til 10.000 lumen og er ideelt for den profesjonelle brukeren som krever kraftig og effektiv belysning av hele arbeidsområdet som utfører reparasjon, maling eller konstruksjon.

Det kompakte designet med bærehåndtak gjør den ekstremt praktisk og enkel å bevege seg rundt. Bytt mellom 360 ° og 180 ° belysning og bruk den innebygde dimmerfunksjonen til å justere lyseffekten i fem forskjellige nivåer i henhold til arbeidsoppgaven.

Høy fleksibilitet og lang driftstid
AREA 10 SPS leveres med det innovative og fleksible SCANGRIP POWER SOLUTION-systemet. Bytt batteriet eller legg bare laderen direkte i lampen for å få strømforsyning. Selv uten batteri- og strømtilkobling forhindrer den integrerte sikkerhetskopifunksjonen brukeren fra å være uten lys når som helst.

Nye fordeler med APP-funksjoner
Den integrerte BLUETOOTH-lyskontrollen gjør det mulig for brukeren å slå på / av arbeidslyset og justere lysytelsen via en mobil enhet. Oppgradert med en gruppefunksjon, er det nå også mulig å kontrollere flere grupper på opptil fire lamper. Disse funksjonene sparer tid for manuell betjening og øker arbeidseffektiviteten til daglig.

 

Arbeidslamper som er kjent for sin høye kvalitet, med et forhold mellom pris og kvalitet som regnes som markedets beste.


Se våre produkter fra Scangrip »