Få nyheter tilsendt på e-post

Registrer din e-post adresse og få tilsendt våre fremtidge nyheter på e-post.

Nyhetsbrev


Nyhet: Collomix LevMix 75L

Skrevet: mandag 26. oktober 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes


Collomix LevMix ColloMatic® Flytmikser 75L er konstruert spesielt for å tilberede og samtidig fordele flytende avrettingsmasser. I kombinasjon med et støvsugeranlegg er
den ideell til bruk i lukkede rom der man ønsker å arbeide støvfritt. Konstruksjonen på hjul gjør det ikke bare mulig å blande og fordele materialet i en arbeidsoperasjon, men som regel kan arbeidet i tillegg også utføres av kun én person.

Den ferdigblandede utjevningsmassen kjøres med LevMix direkte til det stedet hvor den skal brukes. Ved hjelp av tippeanordningen og helletuten kan sparkelmassen helles ut nøyaktig på rett punkt og doseres i presis mengde.


Fordeler:

- For selvutjevnende avrettingsmasser og flytmasser. Ideell for flis- og gulvleggere.
- Effektiv blandevisp hindrer klumpdannelse; alt materialet gjennomblandes uten sedimentering på bunnen.
- Enkel og praktisk i bruk, og alltid tilgjengelig når du trenger den.
- Kort miksetid og høy kost/nytte faktor. En halvering av blandetid i forhold til manuell blanding.
- Robust, kompakt og manøvrerbar; 4 solide transporthjul og balansert konstruksjon.
- Ikke lenger behov for å bære tunge bøtter.
- Svært økonomisk.
- Enkel å rengjøre.

LES MER

Nyhet: BRD oppsummert

Skrevet: fredag 23. oktober 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Vi deltok som utstiller på Bygg Reis Deg 2015, 14. - 17. oktober. Med oss på laget hadde vi representanter fra ESS - Easy Drain, Collomix og Raimondi.

Utførelsen av messen gikk over all forventning, med en enorm pågang av interesserte håndverkere, butikkansatte og privatkunder. Med responsen vi har fått både under og etter messen har vi alt konkludert med at dette var en kjempestor suksess for Askøy Murerverktøy AS. 

Messen var også norgeslansering av slukserien Easy Drain, fra nederlandske ESS, og tilbakemelding fra de besøkende var enda en bekreftelse på at det er behov for og plass til disse produktene på det norske markedet. Den umiddelbare responsen var veldig positiv, og mange bemerket at det var bra at det endelig har komt en slukprodusent som virkelig har skjønt utfordringene på byggeplass. De patenterte systemene WPS og TAF ble spesielt godt mottatt, med 10 års tetthetsgaranti på kobling mellom sluk og membran, og enkel høydejustering av sluk i forhold til flis. Det stilfulle designet på de utstilte designslukene var ekstremt effektiv inntrekker til standen vår.

På Collomix standen fikk vi ut budskapet om at vi ikke bare selger det vi mener er verdens beste blandeverktøy, men også tilbyr høy blandekompetanse. I tillegg fikk den nye flytblanderen LEV-MIX fra Collomix mye oppmerksomhet, og vi begynner nå jobben med å markedsføre denne til butikkene. På Raimondi avdelingen var det stor interesse for RLS planeringssystem for flis, i tillegg til vannsager og annet verktøy. Tetti våtromsplate og tilbehør var velkjente produkter for de fleste som var innom, og vi fikk benyttet anledningen til å svare på mange gode spørsmål.

Takk til alle som tok turen innom standen vår.

Vennlig hilsen
Askøy Murerverktøy, ESS|Easy Drain, Collomix og Raimondi

Se flere bilder på facebook

Nyhet: Bygg Reis Deg 2015

Skrevet: onsdag 09. september 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Askøy Murerverktøy AS er utstiller på Bygg Reis Deg 2015, 14. til 17. oktober, med et stand på 50m2. Standnummer D05-22.

Vi har denne gangen valgt å ha fokus på 4 utvalgte varemerker, som vi representerer som partner i Norge; Tetti, Easy Drain, Collomix og Raimondi. Vi snakker selvsagt også mer enn gjerne om andre produkter i sortimentet vårt.

Tetti: Komplett løsning for vanntetting av bad og våtrom, basert på Tetti våtromsplate med tilbehør. Testet og godkjent hos SINTEF, iht. ETAG 022.Easy Drain: Norgeslansering av ESS sine designsluk, samt Container serien som vi lanserte i august. ESS er trendsetter og oppfinner av rennesluk, med fabrikker i Nederland og Tyskland. Testet og godkjent iht. EN1253 og ETAG 022.Collomix: Produsent av blandeverktøy. Kombinasjonen av høye standarder for kvalitet og innoative løsninger har gjort Collomix til en verdensledende produsent av slikt verktøy.


 

Raimondi: Produsent av kvalitetsverktøy og maskiner, og det selvsagte valget for en profesjonell håndverker.

 

Vi håper dere tar turen innom standen vår for en hyggelig prat!

Her kan dere laste ned invitasjon til messen. Registrer dere med denne koden for å få inngangsbillett:

Registrer inngangskoden "QARMQR" her

Nyhet: ESS Container forbrukerbrosjyre

Skrevet: onsdag 26. august 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Container serien fra ESS inkluderer plassbesparende og elegante veggnisjer for innbygging i både lette og solide vegger, samt innebyde toalettrullholdere med eller uten skjult dispenser.

En helt ny forbrukerbrosjyre for Container serien kan lastes ned her: Container brosjyre

Nyhet: ESS - Easy Drain

Skrevet: onsdag 26. august 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Askøy Murerverktøy AS har inngått en samarbeidsavtale med den nederlandske produsenten Easy Sanitary Solutions (ESS), hvor vi som deres eksklusive partner skal importere, markedsføre og distribuere produkter som Easy Drain og Container Box i Norge.

Første del av lanseringen av ESS i Norge er med Container serien. Dette er et spekter av attraktive og praktiske tilbehørsprodukter for bad og toalettrom.
Vi lagerfører allerede hele Container sortimentet, og mer informasjon om produktene finner dere her: www.easydrain.no


Container brosjyren kan lastes ned her: Container brosjyre.

Container serien fra ESS inkluderer plassbesparende og elegante veggnisjer for innbygging i både lette og solide vegger, samt innebyde toalettrullholdere med eller uten skjult dispenser. Med lette vegger menes vegger hvor veggnisjen blir montert rett i plate eller fliser, og med solide vegger menes vegger hvor den felles inn i en mer solid konstruksjon, som for eksempel spikerslag eller mur.

Produktene gir svært praktisk oppbevaring av toalettpapir, shampoo, dusjsåpe osv. Alle produktene i Container serien er produsert i rustfritt stål av høy kvalitet, og det elegante designet skaper et tiltalende uttrykk i ethvert bad.

Alle Container produktene kjennetegnes med:
• Høy kvalitet i både design og utførelse.
• Plassbesparende, elegant og funksjonelt design.
• Enkel og ukomplisert montering og vanntetting.

Alle produkter i Container serien oppfyller selvsagt ESS sine høye kvalitetsstandarder.

Hovedlansering av ESS og Easy Drain i Norge skjer på Bygg Reis Deg, 14. - 17- oktober, med representanter fra ESS til stede. Vi håper å treffe dere på standen vår i hall D: D05-22.

Neste side