Få nyheter tilsendt på e-post

Registrer din e-post adresse og få tilsendt våre fremtidge nyheter på e-post.

Nyhetsbrev


Nyhet: Tetti produktfilmer

Skrevet: mandag 30. mars 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Vi har gleden av å presentere 4 nye produktfilmer, som i detalj viser bruk av Tetti Våtromsplate og tilbehør. 

 

Film 1: Montering på vegg.

Film 2: Montering på gulv.

Film 3: Vanntetting.

Film 4: Konstruksjoner.

Nyhet: Collomix RMX Blandestasjon

Skrevet: mandag 16. mars 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Collomix RMX blandestasjon gir avlasting ved større blandejobber. Stasjonen holder mørtelrøreren for deg, og røreren kan beveges i enhver retning uten mye motstand, takket være et gassdempet fjærsystem. Dette gjør at man bruker mindre krefter og får mindre slitasje av å bruke mørtelrøreren.

Blandestatsjonen er svært robust, og har fire sammenleggbare bein som gjør transport.

Les mer om produktet

Nyhet: Tetti plate for vegghengt toalett

Skrevet: torsdag 12. mars 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Tetti plate for vegghengt toalett, 1200x1200x20mm, er en prefabrikkert monteringsplate for innkledning av vegghengt toalett. Platen har ferdige hull Ø100mm, Ø55mmm og 2 x Ø15mm, til avløps- og spylerør, samt WC bolter med bolteavstand 180/230mm.

Med en bredde på 1200mm kan platen raskt og enkelt tilpasses de fleste behov, enten som frontplate i en veggkonstruksjon, eller ved å kappes til front-, side- og topplate til kasse utenpå vegg.

Husk drensåpning i bunn av platen der dette er påkrevd.

Les mer om produktet

Nyhet: Nitril engangshansker Chemstar

Skrevet: torsdag 05. februar 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Engangshansker Chemstar®
Nitril, pudderfri. Orange farge. 27 cm lengde.• Testet og godkjent for forskjellige kjemikalier.

• Myk og sterk Nitril i beste kvalitet.
• Mikro-teksturert for optimalt grep.
• Tåler fett, rensemiddel etc.
• Egnet til direkte kontakt med alle typer næringsmidler.
• Godkjent for medisinsk bruk (EN 455).

Passer til: Laboratorier | Kjemisk industri | Bilindustrien | Mekanisk industri
| Lett monteringsarbeid | Næringsmiddelindustri.
*) Dobbel veggtykkelse (finger): 0,28 mm.

Les mer om produktet: Medium | Large | X-Large

Nyhet: Raimondi Free-Line serien

Skrevet: torsdag 05. februar 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Free-Line serien fra Raimondi er produkter som sammen utgjør et nytt og innovativt system for kapping av storformat og ekstrem storformat flis. I motsetning til tradisjonelle vannsager tar produktene liten plass, er enkle å transportere og bruke, har lav vekt og svært gunstige priser. De tillater lettvint kapping av fliser med lengder på helt opp til 326cm, noe som er mer enn maks kuttelengde til de aller største mobile vannsagene.

Ved å dele systemet opp i forskjellige deler, som er tilgjenglige hver for seg, slipper man å kjøpe komponenter som man ikke har brukt for, og man får på den måten et verktøy som er satt sammen i forhold til behovet brukeren måtte ha.

 

Free-Cut Styreskinne alu. 156cm er selve platformen som de andre produktene monteres på. Skinnen gir en kuttelengde på 156cm og har tre integrerte kvalitetssugekopper, med diameter på Ø120mm, som man benytter for låse skinnen fast til flisen. Den er laget av eloksert aluminium og galvanisert stål, og veier kun 7,5kg.
Les mer om produktet

Free-Cut Styreskinne forlenger alu. 170cm er en forlengelsesskinne, som man benytter i kombinasjon med standardskinnen på 156cm når man har behov for ytterligere kappelengde. Festes med tilhørende låseklips. Med Fre-Cut Stureskinne og forlenger oppnår man en maksimal kappelengde på hele 326cm.
Les mer om produktet


Free-Cut tang og risser i koffert er kutteverktøy som monteres på Free-Cut Styringsskinne, med eller uten forlenger. Risseren settes i et spor i skinnen, og brukes til å lage et rissespor i flisen, som med en manuell flisekutter. Tangen benyttes for å knekke flisen etter dette sporet.Risseren kan brukes på fliser med opp til 6mm tykkelse, i lengder på opp til 326cm. For kutting av tykkere fliser må man benytte Free-Flex holder for vinkelsliper.
Les mer om produktet


Free-Flex holder for vinkelsliper 90° og 32-55° brukes for å montere vinkelsliper på Free-Cut Styreskinne, med eller uten forlenger. Holderen har en festeanordning som er kompatibel med alle vanlige 5" vinkelslipere, og som gir et kuttevinkel på 90° eller 35-55°. Man kutter flisen ved å føre holderen, og vinkelsliperen med et 5" tørrkappeblad, langs ønsket linje i flisen. Siden holderen følger sporet i styreskinnen oppnår man svært presiste kutt. Holderen har tilkobling til støvsuger og kan kutte tykkelser opp til 25mm
Les mer om produktet: Free-Flex 90° - Free-Flex 32-55°

Produktfilmene viser prototypene av disse produktene, og en del oppdateringer og forandringer er gjort i forhold til de produktene vi lagerfører i dag.

Neste side