Få nyheter tilsendt på e-post

Registrer din e-post adresse og få tilsendt våre fremtidge nyheter på e-post.

Nyhetsbrev


Nyhet: Nitril engangshansker Chemstar

Skrevet: torsdag 05. februar 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Engangshansker Chemstar®
Nitril, pudderfri. Orange farge. 27 cm lengde.• Testet og godkjent for forskjellige kjemikalier.

• Myk og sterk Nitril i beste kvalitet.
• Mikro-teksturert for optimalt grep.
• Tåler fett, rensemiddel etc.
• Egnet til direkte kontakt med alle typer næringsmidler.
• Godkjent for medisinsk bruk (EN 455).

Passer til: Laboratorier | Kjemisk industri | Bilindustrien | Mekanisk industri
| Lett monteringsarbeid | Næringsmiddelindustri.
*) Dobbel veggtykkelse (finger): 0,28 mm.

Les mer om produktet: Medium | Large | X-Large

Nyhet: Raimondi Free-Line serien

Skrevet: torsdag 05. februar 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Free-Line serien fra Raimondi er produkter som sammen utgjør et nytt og innovativt system for kapping av storformat og ekstrem storformat flis. I motsetning til tradisjonelle vannsager tar produktene liten plass, er enkle å transportere og bruke, har lav vekt og svært gunstige priser. De tillater lettvint kapping av fliser med lengder på helt opp til 326cm, noe som er mer enn maks kuttelengde til de aller største mobile vannsagene.

Ved å dele systemet opp i forskjellige deler, som er tilgjenglige hver for seg, slipper man å kjøpe komponenter som man ikke har brukt for, og man får på den måten et verktøy som er satt sammen i forhold til behovet brukeren måtte ha.

 

Free-Cut Styreskinne alu. 156cm er selve platformen som de andre produktene monteres på. Skinnen gir en kuttelengde på 156cm og har tre integrerte kvalitetssugekopper, med diameter på Ø120mm, som man benytter for låse skinnen fast til flisen. Den er laget av eloksert aluminium og galvanisert stål, og veier kun 7,5kg.
Les mer om produktet

Free-Cut Styreskinne forlenger alu. 170cm er en forlengelsesskinne, som man benytter i kombinasjon med standardskinnen på 156cm når man har behov for ytterligere kappelengde. Festes med tilhørende låseklips. Med Fre-Cut Stureskinne og forlenger oppnår man en maksimal kappelengde på hele 326cm.
Les mer om produktet


Free-Cut tang og risser i koffert er kutteverktøy som monteres på Free-Cut Styringsskinne, med eller uten forlenger. Risseren settes i et spor i skinnen, og brukes til å lage et rissespor i flisen, som med en manuell flisekutter. Tangen benyttes for å knekke flisen etter dette sporet.Risseren kan brukes på fliser med opp til 6mm tykkelse, i lengder på opp til 326cm. For kutting av tykkere fliser må man benytte Free-Flex holder for vinkelsliper.
Les mer om produktet


Free-Flex holder for vinkelsliper 90° og 32-55° brukes for å montere vinkelsliper på Free-Cut Styreskinne, med eller uten forlenger. Holderen har en festeanordning som er kompatibel med alle vanlige 5" vinkelslipere, og som gir et kuttevinkel på 90° eller 35-55°. Man kutter flisen ved å føre holderen, og vinkelsliperen med et 5" tørrkappeblad, langs ønsket linje i flisen. Siden holderen følger sporet i styreskinnen oppnår man svært presiste kutt. Holderen har tilkobling til støvsuger og kan kutte tykkelser opp til 25mm
Les mer om produktet: Free-Flex 90° - Free-Flex 32-55°

Produktfilmene viser prototypene av disse produktene, og en del oppdateringer og forandringer er gjort i forhold til de produktene vi lagerfører i dag.

Nyhet: 3M Peltor WS Alert XP BT

Skrevet: tirsdag 27. januar 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Med 3M Peltor WS Alert XP har du FM-radio med suverent mottak takket være en oppgradert radiokrets. Via Bluetooth® snakker du uhindret i mobiltelefon eller streamer musikk. Samtidig som du beskytter hørselen din mot skadelige støy, har du aktivt medhør og kan snakke med mennesker i nærheten på normalt samtalenivå.

Med den smarte USB-laderen lader du raskt og enkelt opp hørselvernet uten at du trenger å ta batteriene ut - bare sett ladekabelen i vegguttaket!

Dette produktet består av følgende deler:
WS Alert XP m/hodebøyle
Batterilader med USB-kabel
Veggadapter med USB-kontakt
2. stk oppladbare AA-batterier, NiMH

Last ned produktark

Les mer om produktet

 

Nyhet: Fido støttehåndtak

Skrevet: tirsdag 27. januar 2015
Av: Arne Ersan Kråkenes

Raimondi FIDO er et komfortabelt og stabilt håndtak som gir god støtte ved fordeling av flislim, legging av fliser, justering, rengjøring osv. Takket være den ergonomiske utformingen fordeles vekten av kroppen på en mer optimal måte, slik at man blir mindre trøtt i håndleddene, i tillegg til at man får større rekkevidde og økt effektivitet.

Fido er spesielt velegnet ved legging av store fliser.
Leveres med avtagbare og utskiftbare gummi føtter (anti-skli og anti-flekk).

Les mer om produktet

Nyhet: Avfallssekk i glassfiber

Skrevet: tirsdag 09. september 2014
Av: Arne Ersan Kråkenes

Svært sterk og praktisk avfallssekk i flettet glassfiber (Polypropylen PP)

Sekken har en kapasitet på 70L, og er ideell til byggavfall. Kan brukes flere ganger.

Naviger til produktet

 

Neste side